Wij zijn onder andere dealer van:
Toro Orit

REPARATIE / SLIJPEN

Reparatie

In onze werkplaats worden machines van vele merken gerepareerd en onderhouden (ook machines met Briggs & Stratton, Honda, Kawasaki en Kohler motoren). Robert en Wim volgen hiervoor regelmatig bijscholingsdagen en blijven zo  goed op de hoogte van problemen die bij een machine voor kunnen komen en uiteraard de bijbehorende oplossingen hiervoor.

Onder de werkzaamheden vallen ook de servicebeurten voor grasmachines (cirkelmaaiers) in de winter. Uw machine wordt dan voor u schoongespoten.  Vervolgens wordt de bougie vervangen en vaak ook het luchtfilter. De olie wordt ververst en het mes geslepen. Verder wordt alles gecontroleerd en weer gangbaar gemaakt.
De kosten van een servicebeurt komen ongeveer op € 70.- (excl. BTW). Een servicebeurt voor een messenkooimaaier of cilindermaaier is over het algemeen duurder vanwege het verwijderen van de kooi. Wij kunnen uw machine ook halen en brengen maar daar zijn wel kosten aan verbonden. We rekenen € 15.00 (incl. BTW) voor halen en € 15.00 (incl. BTW) voor brengen in Soest en omgeving. (Bel ons voor de exacte kosten als u buiten Soest woont). Dit is slechts een voorbeeld van een grasmachine, maar wij repareren en onderhouden natuurlijk alle soorten tuinmachines.

Slijpen

Een scherp mes/schaar werkt veel makkelijker. Weet u dat een scherp mes van uw grasmachine een veel mooier maaibeeld laat zien?

Breng uw tuingereedschap dus op tijd om te laten slijpen, zodat het uw werk vergemakkelijkt. Hier vindt u de prijslijst van de artikelen die wij voor u kunnen slijpen.

Tijdens de wintermaanden kunt u bij ons zelfs uw schaatsen laten slijpen!